25. janvārī notiks ēdiena gatavošanas meistarklase “Dārzeņi desertos”

Dārzeņu un augļu lietošanai uzturā būtu jāveido viena trešdaļa no ikdienas kopējā uztura daudzuma. Vislabāk, ja uzturā ir dažādu krāsu augļi un dārzeņi. Dārzeņus un augļus ikdienā var uzņemt gan svaigā veidā, gan termiski apstrādātus. Ieteicams vairāk uzņemt dārzeņus, nevis augļus, jo augļi satur diezgan daudz cukura, kas pārlieku lielā daudzumā mums noteikti nav nepieciešams… Lasīt vairāk →

11. janvārī notiks ēdiena gatavošanas meistarklase “Pēcsvētku atslodze”

Kāpēc organismam pēc svētkiem ir nepieciešama atpūta? Svētku galds ir bagātīgs, daudzveidīgs un nereti arī pārpildīts ar taukiem un ogļhidrātiem. Galu galā ir tik grūti pretoties kārdinājumam un skaitīt kalorijas, ja uz galda ir tik garšīga karbonāde un tradicionāli salāti, nemaz nerunājot par kūkām un desertiem. Šādās reizēs gribas visu pagaršot un garas stundas pie.. Lasīt vairāk →

Sanitārā diena 6. janvārī

Lai pircējiem nesagādātu neērtības, informējam par darba laika izmaiņām, kas saistītas ar janvārī plānoto sanitāro dienu AS “Rīgas Centrāltirgus” pārvaldītajās telpās un teritorijās. Centrāltirgus Gaļas, Gastronomijas, Zivju un Sakņu paviljoni 6. janvārī būs atvērti līdz plkst. 15:00 Lai veiksmīgi pirkumi un gardas mājās gatavotas maltītes! Lasīt vairāk →

03 Jan 2020
Nav komentāru

Darba laika izmaiņas 2020

No 01.01.2020. tiek noteikts sekojošs darba laiks Rīgas Centrāltirgū: Atklātā teritorija un Slēgtā teritorija: pirmdiena – svētdiena: no plkst.7:00 līdz plkst.18:00 Gaļas paviljons: pirmdiena – sestdiena: no plkst.7:00 līdz plkst.18:00 svētdiena: no plkst.7:00 līdz plkst.17:00 Piena paviljons: pirmdiena – sestdiena: no plkst.7:30 līdz plkst.18:00 svētdiena: no plkst.7:30 līdz plkst. 17:00 Gastronomijas paviljons: pirmdiena – sestdiena: no.. Lasīt vairāk →

20 Dec 2019
Nav komentāru

20.-24. decembrī norisināsies “Ziemassvētku gadatirgus” Rīgas Centrāltirgus Piena paviljonā

Kārdinoša karstvīna smarža, egļu skuju un sveču aromāts, kraukšķīgas piparkūkas un latviešu amatnieku darinājumi – Rīgas Centrāltirgus “Ziemassvētku gadatirgus” ir viena no drošākajām pazīmēm, ka Ziemassvētki ir klāt! No 20.12. līdz 24.12.2019. (08:00-18:00) Rīgas Centrāltirgus Piena paviljons pārtaps par Ziemassvētku pilsētiņu zem jumta, kas pulcēs vairākus desmitus tirgotājus no Latvijas un kaimiņvalstīm. No idejām svētku.. Lasīt vairāk →

Centrāltirgus Ziemassvētku dāvanu gids

Kad īsā laikā jānopērk vairākas dāvanas, rodas jautājumi, kur lai tās atrod katra gaumei, neiztērējot visu mēneša budžetu. Rīgas Centrāltirgus nāk palīgā ar Ziemassvētku dāvanu idejām. Piedāvājam Latvijas ražotāju svētku dāvanu TOP5 ikviena maciņam. Medus – dāvana gan lieliem, gan maziem Produkts, kas lieliski piemērots gan dažādu slimību profilaksei un ārstēšanai, gan desertu gatavošanai, gan.. Lasīt vairāk →

TIRGOTĀJIEM: Aicinām tirgotājus pieteikties “Ziemassvētku gadatirgum”

No 20.12. līdz 24.12. Rīgas Centrāltirgus Piena paviljonā notiks “Ziemassvētku gadatirgus”. Mīļi aicinām Latvijas izbraukuma ēdinātājus, māksliniekus / individuālos meistarus, mājražotājus, amatniekus, ražotājus pieteikties tirdziņam. Dalības maksa tirdziņā par vienu dienu noteikta: Mājražotājiem, amatniekiem un fiziskām personām: 10,00 EUR (par tekošo metru) + PVN un patērētā elektrība; Uzņēmumiem ar pašražoto vai iepirkto produkciju: 15,00 EUR.. Lasīt vairāk →

Sanitārā diena 2.decembrī

Lai pircējiem nesagādātu neērtības, informējam par darba laika izmaiņām, kas saistītas ar decembrī plānoto sanitāro dienu AS “Rīgas Centrāltirgus” pārvaldītajās telpās un teritorijās. Centrāltirgus Gaļas, Gastronomijas, Zivju un Sakņu paviljoni 2.decembrī būs atvērti līdz plkst. 15:00 Lai veiksmīgi pirkumi un gardas mājās gatavotas maltītes! Lasīt vairāk →

29 Nov 2019
Nav komentāru

Medus brīnumainā iedarbība

Medus pavisam noteikti ir viens no visvērtīgākajiem dabas produktiem! Tā sastāvā ir minerālvielas, mikroelementi, fermenti, bioloģiski aktīvas vielas un visi vitamīni, kas nepieciešami organisma imūnsistēmas stiprināšanai un labas veselības nodrošināšanai. Medus unikālās ārstnieciskās īpašības pazīstamas jau no senatnes, to iesaka gan ārsti, gan dietologi. Lai uzzinātu, kāpēc šajā rudenī arī tev jāglabā mājās šis universālais.. Lasīt vairāk →

23. novembrī notiks ēdiena gatavošanas meistarklase “Zivju diena”

Zivis ir bagātīgs neaizvietojamo Omega 3 taukskābju avots (DHA un EPA). Omega 3 taukskābes veicina sirds un asinsvadu sistēmas veselību, tām piemīt pretiekaisuma un viegla asinsspiedienu pazeminoša iedarbība, kā arī, tās labvēlīgi ietekmē smadzeņu darbību. Zivis var pagatavot ne tikai veselas, bet arī iekļaujot tās dažādās uzkodās, salātos, sacepumos utml. Šajā meistarklasē būs iespējams pagatavot.. Lasīt vairāk →