Intervija ar uztura speciālisti un fitnesa treneri Viānu Kuļšu

Pastāsti par sevi, par to, kā sākās Tavs ceļš, lai kļūtu par uztura speciālisti un fitnesa treneri! Sveiki, esmu Viāna Kuļša – veselīga uztura un dzīvesveida entuziaste. 2008. gadā uzsāku studijas Rīgas Stradiņa Universitātē un 2013. gadā ieguvu profesionālo bakalaura grādu uztura specialitātē. Studijas bija tikai atspēriena punkts, jo īstās zināšanas sākās ar personīgo pieredzi.. Lasīt vairāk →

8. februārī notiks ēdiena gatavošanas meistarklase “Valentīndienas vakariņas”

Mēdz teikt, ka paša gatavots ēdiens ir taisnākais un drošākais ceļš uz kāda sirdi. Ar mīlestību gatavota maltīte pārsteigs mīļoto cilvēku, ģimenes locekļus vai kādu tuvu draugu, padarot īpašu vakaru vēl īpašāku. Tuvojoties Svētā Valentīna dienai, jautājums par to, kā pagatavot interesantu, gardu un veselīgu maltīti, kļūst īpaši aktuāls. Ja arī vēlies pārsteigt kādu sev.. Lasīt vairāk →

Tirgotāji aicināti pieteikties uz tirdzniecības vietām Piena paviljonā!

Tirgotāji (ar rūpniecības precēm) aicināti pieteikties uz tirdzniecības vietām Piena paviljonā! Rīgas Centrāltirgus piedāvā dažādas tirdzniecības vietas, lai kopā ar jums – tirgotāji – Latvijas iedzīvotājiem un tūristiem sniegtu iespēju iegādāties kvalitatīvus produktus. Sazinies ar Rīgas Centrāltirgus Tirdzniecības organizēšanas nodaļu ton@rct.lv vai zvanot pa tālruni: 67358159 Lasīt vairāk →

25. janvārī notiks ēdiena gatavošanas meistarklase “Dārzeņi desertos”

Dārzeņu un augļu lietošanai uzturā būtu jāveido viena trešdaļa no ikdienas kopējā uztura daudzuma. Vislabāk, ja uzturā ir dažādu krāsu augļi un dārzeņi. Dārzeņus un augļus ikdienā var uzņemt gan svaigā veidā, gan termiski apstrādātus. Ieteicams vairāk uzņemt dārzeņus, nevis augļus, jo augļi satur diezgan daudz cukura, kas pārlieku lielā daudzumā mums noteikti nav nepieciešams… Lasīt vairāk →

11. janvārī notiks ēdiena gatavošanas meistarklase “Pēcsvētku atslodze”

Kāpēc organismam pēc svētkiem ir nepieciešama atpūta? Svētku galds ir bagātīgs, daudzveidīgs un nereti arī pārpildīts ar taukiem un ogļhidrātiem. Galu galā ir tik grūti pretoties kārdinājumam un skaitīt kalorijas, ja uz galda ir tik garšīga karbonāde un tradicionāli salāti, nemaz nerunājot par kūkām un desertiem. Šādās reizēs gribas visu pagaršot un garas stundas pie.. Lasīt vairāk →

Darba laika izmaiņas 2020

No 01.01.2020. tiek noteikts sekojošs darba laiks Rīgas Centrāltirgū: Atklātā teritorija un Slēgtā teritorija: pirmdiena – svētdiena: no plkst.7:00 līdz plkst.18:00 Gaļas paviljons: pirmdiena – sestdiena: no plkst.7:00 līdz plkst.18:00 svētdiena: no plkst.7:00 līdz plkst.17:00 Piena paviljons: pirmdiena – sestdiena: no plkst.7:30 līdz plkst.18:00 svētdiena: no plkst.7:30 līdz plkst. 17:00 Gastronomijas paviljons: pirmdiena – sestdiena: no.. Lasīt vairāk →

20 Dec 2019
Nav komentāru

20.-24. decembrī norisināsies “Ziemassvētku gadatirgus” Rīgas Centrāltirgus Piena paviljonā

Kārdinoša karstvīna smarža, egļu skuju un sveču aromāts, kraukšķīgas piparkūkas un latviešu amatnieku darinājumi – Rīgas Centrāltirgus “Ziemassvētku gadatirgus” ir viena no drošākajām pazīmēm, ka Ziemassvētki ir klāt! No 20.12. līdz 24.12.2019. (08:00-18:00) Rīgas Centrāltirgus Piena paviljons pārtaps par Ziemassvētku pilsētiņu zem jumta, kas pulcēs vairākus desmitus tirgotājus no Latvijas un kaimiņvalstīm. No idejām svētku.. Lasīt vairāk →

Centrāltirgus Ziemassvētku dāvanu gids

Kad īsā laikā jānopērk vairākas dāvanas, rodas jautājumi, kur lai tās atrod katra gaumei, neiztērējot visu mēneša budžetu. Rīgas Centrāltirgus nāk palīgā ar Ziemassvētku dāvanu idejām. Piedāvājam Latvijas ražotāju svētku dāvanu TOP5 ikviena maciņam. Medus – dāvana gan lieliem, gan maziem Produkts, kas lieliski piemērots gan dažādu slimību profilaksei un ārstēšanai, gan desertu gatavošanai, gan.. Lasīt vairāk →

TIRGOTĀJIEM: Aicinām tirgotājus pieteikties “Ziemassvētku gadatirgum”

No 20.12. līdz 24.12. Rīgas Centrāltirgus Piena paviljonā notiks “Ziemassvētku gadatirgus”. Mīļi aicinām Latvijas izbraukuma ēdinātājus, māksliniekus / individuālos meistarus, mājražotājus, amatniekus, ražotājus pieteikties tirdziņam. Dalības maksa tirdziņā par vienu dienu noteikta: Mājražotājiem, amatniekiem un fiziskām personām: 10,00 EUR (par tekošo metru) + PVN un patērētā elektrība; Uzņēmumiem ar pašražoto vai iepirkto produkciju: 15,00 EUR.. Lasīt vairāk →

23. novembrī notiks ēdiena gatavošanas meistarklase “Zivju diena”

Zivis ir bagātīgs neaizvietojamo Omega 3 taukskābju avots (DHA un EPA). Omega 3 taukskābes veicina sirds un asinsvadu sistēmas veselību, tām piemīt pretiekaisuma un viegla asinsspiedienu pazeminoša iedarbība, kā arī, tās labvēlīgi ietekmē smadzeņu darbību. Zivis var pagatavot ne tikai veselas, bet arī iekļaujot tās dažādās uzkodās, salātos, sacepumos utml. Šajā meistarklasē būs iespējams pagatavot.. Lasīt vairāk →