Sanitārā diena 1. jūnijā

Lai pircējiem nesagādātu neērtības, informējam par darba laika izmaiņām, kas saistītas ar maijā plānoto sanitāro dienu AS “Rīgas Centrāltirgus” pārvaldītajās telpās un teritorijās. Centrāltirgus Gaļas, Gastronomijas, Zivju un Sakņu paviljoni 1. jūnijā būs atvērti līdz plkst. 15:00 Lai veiksmīgi pirkumi un gardas mājās gatavotas maltītes! Lasīt vairāk →

29 Mai 2020
Nav komentāru

Intervija ar uztura speciālisti un fitnesa treneri Viānu Kuļšu

Pastāsti par sevi, par to, kā sākās Tavs ceļš, lai kļūtu par uztura speciālisti un fitnesa treneri! Sveiki, esmu Viāna Kuļša – veselīga uztura un dzīvesveida entuziaste. 2008. gadā uzsāku studijas Rīgas Stradiņa Universitātē un 2013. gadā ieguvu profesionālo bakalaura grādu uztura specialitātē. Studijas bija tikai atspēriena punkts, jo īstās zināšanas sākās ar personīgo pieredzi.. Lasīt vairāk →

Sanitārā diena 11. maijā

Lai pircējiem nesagādātu neērtības, informējam par darba laika izmaiņām, kas saistītas ar maijā plānoto sanitāro dienu AS “Rīgas Centrāltirgus” pārvaldītajās telpās un teritorijās. Centrāltirgus Gaļas, Gastronomijas, Zivju un Sakņu paviljoni 11. maijā būs atvērti līdz plkst. 15:00 Lai veiksmīgi pirkumi un gardas mājās gatavotas maltītes! Lasīt vairāk →

09 Mai 2020
Nav komentāru

Intervija ar Sanitārās uzraudzības daļas vadītāju – pieredzējušu eksperti

Sanitāro prasību ievērošana ir viens no tirgus ikdienas darba jautājumiem, šobrīd Covid-19 ārkārtas situācijā, sanitāro normu un drošības pasākumu ievērošana ir kļuvusi par prioritāti visai sabiedrībai kopumā. Par pārtikas aprites un drošības pasākumiem Rīgas Centrāltirgū lasiet intervijā ar AS “Rīgas Centrāltirgus” Sanitārās uzraudzības daļas vadītāju Mariju Piščikovu. Pastāstiet cik ilgi Jūs jau strādājiet Rīgas Centrāltirgū? Pirmajā.. Lasīt vairāk →

07 Apr 2020
Nav komentāru

Sanitārā diena 6. aprīlī

Lai pircējiem nesagādātu neērtības, informējam par darba laika izmaiņām, kas saistītas ar aprīlī plānoto sanitāro dienu AS “Rīgas Centrāltirgus” pārvaldītajās telpās un teritorijās. Centrāltirgus Gaļas, Gastronomijas, Zivju un Sakņu paviljoni 6. aprīlī būs atvērti līdz plkst. 15:00 Lai veiksmīgi pirkumi un gardas mājās gatavotas maltītes! Lasīt vairāk →

04 Apr 2020
Nav komentāru

Sanitārā diena 2. martā

Lai pircējiem nesagādātu neērtības, informējam par darba laika izmaiņām, kas saistītas ar februārī plānoto sanitāro dienu AS “Rīgas Centrāltirgus” pārvaldītajās telpās un teritorijās. Centrāltirgus Gaļas, Gastronomijas, Zivju un Sakņu paviljoni 2. martā būs atvērti līdz plkst. 15:00 Lai veiksmīgi pirkumi un gardas mājās gatavotas maltītes! Lasīt vairāk →

27 Feb 2020
Nav komentāru

8. februārī notiks ēdiena gatavošanas meistarklase “Valentīndienas vakariņas”

Mēdz teikt, ka paša gatavots ēdiens ir taisnākais un drošākais ceļš uz kāda sirdi. Ar mīlestību gatavota maltīte pārsteigs mīļoto cilvēku, ģimenes locekļus vai kādu tuvu draugu, padarot īpašu vakaru vēl īpašāku. Tuvojoties Svētā Valentīna dienai, jautājums par to, kā pagatavot interesantu, gardu un veselīgu maltīti, kļūst īpaši aktuāls. Ja arī vēlies pārsteigt kādu sev.. Lasīt vairāk →

Sanitārā diena 3. februārī

Lai pircējiem nesagādātu neērtības, informējam par darba laika izmaiņām, kas saistītas ar februārī plānoto sanitāro dienu AS “Rīgas Centrāltirgus” pārvaldītajās telpās un teritorijās. Centrāltirgus Gaļas, Gastronomijas, Zivju un Sakņu paviljoni 3. februārī būs atvērti līdz plkst. 15:00 Lai veiksmīgi pirkumi un gardas mājās gatavotas maltītes! Lasīt vairāk →

31 Jan 2020
Nav komentāru

Tirgotāji aicināti pieteikties uz tirdzniecības vietām Piena paviljonā!

Tirgotāji (ar rūpniecības precēm) aicināti pieteikties uz tirdzniecības vietām Piena paviljonā! Rīgas Centrāltirgus piedāvā dažādas tirdzniecības vietas, lai kopā ar jums – tirgotāji – Latvijas iedzīvotājiem un tūristiem sniegtu iespēju iegādāties kvalitatīvus produktus. Sazinies ar Rīgas Centrāltirgus Tirdzniecības organizēšanas nodaļu ton@rct.lv vai zvanot pa tālruni: 67358159 Lasīt vairāk →

25. janvārī notiks ēdiena gatavošanas meistarklase “Dārzeņi desertos”

Dārzeņu un augļu lietošanai uzturā būtu jāveido viena trešdaļa no ikdienas kopējā uztura daudzuma. Vislabāk, ja uzturā ir dažādu krāsu augļi un dārzeņi. Dārzeņus un augļus ikdienā var uzņemt gan svaigā veidā, gan termiski apstrādātus. Ieteicams vairāk uzņemt dārzeņus, nevis augļus, jo augļi satur diezgan daudz cukura, kas pārlieku lielā daudzumā mums noteikti nav nepieciešams… Lasīt vairāk →