“Tērbatas vasaras ielas” gala stacija – Vidzemes tirgus gadatirgus
No piektdienas, 17. jūlija, Rīgas pašvaldība pirmo reizi realizēs pilsētas vasaras ielas ideju, uz vienu mēnesi atvēlot Tērbatas ielu gājējiem, riteņbraucējiem, tirgotājiem un nedēļas nogalēs – kultūras notikumiem. Jau rītdien esiet laipni gaidīti “Tērbatas vasaras ielas” gala stacijā – Vidzemes tirgus gadatirgū! Nāc uz Vidzemes tirgu un svinēsim kopā būšanu atbildīgi! Lasīt vairāk →
Sanitārā diena 6. jūlijā
Lai pircējiem nesagādātu neērtības, informējam par darba laika izmaiņām, kas saistītas ar maijā plānoto sanitāro dienu AS “Rīgas Centrāltirgus” pārvaldītajās telpās un teritorijās. Centrāltirgus Gaļas, Gastronomijas, Zivju un Sakņu paviljoni 6. jūlijā būs atvērti līdz plkst. 15:00 Lai veiksmīgi pirkumi un gardas mājās gatavotas maltītes! Lasīt vairāk →
Intervija ar valdes priekšsēdētāju Arti Druvinieku
Iepriekšējā intervija par aktualitātēm tirgū notika pirms Lieldienām, kas pa šo laiku ir mainījies? Jā, iepriekšējā intervija notika ārkārtas situācijas laikā, kad mēs visi katru dienu sastapāmies ar jauniem izaicinājumiem. Tobrīd mēģinājām saprast kā nodrošināt, lai iepirkšanās Centrāltirgū būtu maksimāli droša tirgus apmeklētājiem, kā atbalstīt mūsu nomniekus, ņemot vērā tā brīža likumdošanas nepilnības, mēģinājām izstrādāt.. Lasīt vairāk →
Kādas zāles izmantot vainaga pīšanai?
Līgo un Jāņu svētkos tradicionāli galvā tiek likti vainagi. To veidošanai, bieži vien intuitīvi, izvēlas skaistākos ziedus un zāles. Piedāvājam aplūkot zāles un ziedus, kurus iesakām iepīt svētku vainagā, lai nēsātājam tas sniegtu spēku, veiksmi un mīlestību. Ar augu vākšanu jābūt ļoti uzmanīgiem, jo tie var būt indīgi, tāpēc nepazīstamas zāles labāk neplūkt un neiepīt.. Lasīt vairāk →
Centrāltirgus darba laiks Līgo svētkos
Cienījamie Rīgas Centrāltirgus apmeklētāji, viesi un tirgotāji! Informējam par darba laika izmaiņām Līgo svētkos: 23.jūnijā: Sakņu paviljons: 7:30 – 17:00 Gaļas paviljons: 7:00 – 17:00 Zivju paviljons: 7:30 – 17:00 Gastronomijas paviljons: 7:30 – 17:00 Atklātā un Slēgtā teritorija: 7:00 – 17:00 Tirdzniecības nams Spīķeru ielā 2 un Pūpolu ielā 5: 9:00 – 17:00 24… Lasīt vairāk →
“Pirmsjāņu iepirkšanās Centrāltirgū” 18.-20. jūnijā
Tuvojoties gada lustīgāko svētku – Līgo un Jāņu svinēšanai, aicinām Centrāltirgus apmeklētājus savus pirkumus veikt laicīgi. Latviskā noskaņojumā, smaržojot Jāņu zālēm, Rīgas Centrāltirgū būs iespējams atrast visu nepieciešamo svētku galda klāšanai, cienasta sarūpēšanai un dekorēšanai. Kuplākie ozollapu vainagi un plašākā ziedu vainadziņu izvēle pilsētā. Sadarbībā ar biedrību “ALUS BRĀLĪBA” būs pieejams īpašs alus darītavu piedāvājums.. Lasīt vairāk →
Vidzemes tirgū atklās senlietu tirgotavu
Sākot ar 2020.gada 14.jūniju Vidzemes tirgū tiek atvērta speciāli izveidota tirdzniecības vieta retro un senlietu tirdzniecībai. “Vidzemes tirgus ir viens no senākajiem Rīgā, tāpēc retro un senlietu tirdzniecības vietas ierīkošana organiski iekļaujas Vidzemes tirgus aurā”, saka AS “Rīgas Centrāltirgus” valdes priekšsēdētājs Artis Druvinieks. “Diemžēl, pēdējo desmit gadu laikā kādreiz tik ļoti dzīvīgais Vidzemes tirgus ir.. Lasīt vairāk →
Sanitārā diena 1. jūnijā
Lai pircējiem nesagādātu neērtības, informējam par darba laika izmaiņām, kas saistītas ar maijā plānoto sanitāro dienu AS “Rīgas Centrāltirgus” pārvaldītajās telpās un teritorijās. Centrāltirgus Gaļas, Gastronomijas, Zivju un Sakņu paviljoni 1. jūnijā būs atvērti līdz plkst. 15:00 Lai veiksmīgi pirkumi un gardas mājās gatavotas maltītes! Lasīt vairāk →
AS “Rīgas Centrāltirgus” ārējais neatkarīgais izvērtējums
Visaptveroša izvērtējuma ziņojuma kopsavilkumu skatīt šeit. Ārējā neatkarīgā izvērtējuma pirmā posma ziņojumu skatīt šeit. Ārējā neatkarīgā izvērtējuma visaptverošo ziņojumu skatīt šeit. Lasīt vairāk →
Intervija ar uztura speciālisti un fitnesa treneri Viānu Kuļšu
Pastāsti par sevi, par to, kā sākās Tavs ceļš, lai kļūtu par uztura speciālisti un fitnesa treneri! Sveiki, esmu Viāna Kuļša – veselīga uztura un dzīvesveida entuziaste. 2008. gadā uzsāku studijas Rīgas Stradiņa Universitātē un 2013. gadā ieguvu profesionālo bakalaura grādu uztura specialitātē. Studijas bija tikai atspēriena punkts, jo īstās zināšanas sākās ar personīgo pieredzi.. Lasīt vairāk →