11. janvārī notiks ēdiena gatavošanas meistarklase “Pēcsvētku atslodze”
Kāpēc organismam pēc svētkiem ir nepieciešama atpūta? Svētku galds ir bagātīgs, daudzveidīgs un nereti arī pārpildīts ar taukiem un ogļhidrātiem. Galu galā ir tik grūti pretoties kārdinājumam un skaitīt kalorijas, ja uz galda ir tik garšīga karbonāde un tradicionāli salāti, nemaz nerunājot par kūkām un desertiem.
Šādās reizēs gribas visu pagaršot un garas stundas pie svētku galda to tikai sekmē. Tomēr pārmērīga ēdienu degustācija negatīvi ietekmē mūsu veselību, kā arī pārēšanās ir viens no galvenajiem liekā svara iemesliem.
Meistarklase notiks šo sestdien, 11. janvārī, Rīgas Centrāltirgus Sakņu paviljonā, plkst. 10:00 – 14:00. Tikšanās Sakņu paviljona virtuvē, kas atrodas labajā paviljona pusē, ienākot pa ieeju no kanāla puses.
Sīkāka informācija: Pēcsvētku atslodze