23. novembrī notiks ēdiena gatavošanas meistarklase “Zivju diena”
Zivis ir bagātīgs neaizvietojamo Omega 3 taukskābju avots (DHA un EPA). Omega 3 taukskābes veicina sirds un asinsvadu sistēmas veselību, tām piemīt pretiekaisuma un viegla asinsspiedienu pazeminoša iedarbība, kā arī, tās labvēlīgi ietekmē smadzeņu darbību.
Zivis var pagatavot ne tikai veselas, bet arī iekļaujot tās dažādās uzkodās, salātos, sacepumos utml.
Šajā meistarklasē būs iespējams pagatavot dažādus zivju ēdienus ar kuriem varēsiet pilnveidot savu ikdienas ēdienkarti un uzņemt organismam nepieciešamās vielas.
Meistarklase notiks sestdien, 23.novembrī, Rīgas Centrāltirgus Sakņu paviljonā, no plkst. 10:00 līdz 14:00. Tikšanās Sakņu paviljona virtuvē, kas atrodas labajā paviljona pusē, ienākot pa ieeju no kanāla puses. Meistarklasi vadīs uztura speciāliste. Dalība – bezmaksas.
Sīkāka informācija: Zivju diena