Raidījumi
Raidījumā viesojas Rīgas Centrāltirgus galvenais cilvēks – Anatolijs Abramovs. Vīri gatavo pikanto zupu ar jēra gaļu, lēcām un turku zirņiem. Saldajā biezpiena kekss un vēl vistas gaļas sautējums māla podiņā.
Raidījumā viesojas viens normāls, klasisks latviešu čalis, ko dāmas mēdz dēvēt par vīrieša etalonu – Andris Bulis. Jānis ar Andri gatavo dārzeņu biezzupu un maizītes ar tītara gaļu.
Epizode 21. Raidījuma viesis ir pazīstamais mūziķis Dons. Dons ar kulināriju ir uz tu. Par pārsteigumu daudziem – Dons ir profesionāls pavārs.
Pie Jāņa Ozola viesojas atraktīvais pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs. Vīri gatavos lipīgo vistas gaļu ar mango kuskusu, laša zupu un pildītos apelsīnus ar jogurta mērci.
Šodien ēdienkartē – Lazanja Elīnas gaumē, cepeškrāsnī ceptas maizītes ar mozarella sieru, burkānu un biešu biezzupa ar aitas sieru. Šefpavāra lomā – Elīna Šimkus.
Ļaujies kulināram ceļojumam kopā ar Jāni Ozolu un Zani Vaļicku – zupa aicina iejusties Taizemes noskaņās, otrais atgādina Itāliju, bet kūka aizved uz Francijas vidieni.
Uzņēmējs, topošais režisors, veģetārietis Dāvis Auškāps gatavo ļoti veģetārus ēdienus: kuskusu ar dārzeņiem, mango krēmzupu ar garšaugu krēmu un mango kraukšķi.
“Garšīgi dzīvojam” studijā kā sniegputenis iebrāzies kontratenors Sergejs Jēgers! Un izrādās – arī viņš ir gardēdis! Vistu spārniņi, biezeņzupa un arī saldais no Latvijas skanīgās balss pavārgrāmatas.
“Garšīgi dzīvojam” studijā viesojas latviešu dziedātāja un pedagoģe Jolanta Gulbe-Paškeviča. Jānis kopā ar Jolantu gatavos vistas fileju, kas pildīta ar spinātiem un granātābola sēkliņām.
“Garšīgi dzīvojam” studijā viesojas stiliste un scenogrāfijas studente Agnese Kaupere. Viņa kopā ar vadītāju Jāni Ozolu gatavo vistas, kartupeļu un puravu sacepumu ar bagātīgu garšas buķeti.
Jānis Ozols un viņa viešņa – veselīga dzīvesveida piekritēja, mūziķe un dziedātāja – Māra Upmane – Holšteine gatavo aromātisko burkānu un lēcu zupu, vistas fileju ar bazilika pesto, kas vairo enerģiju un dzīvesprieku, un viegli pagatavojamo Tīnas ābolu kūku.
“Garšīgi dzīvojam” studijā viesojas radio un TV personība ar lielo burtu – Andris Freidenfelds. Viņš kopā ar raidījuma vadītāju Jāni Ozolu gatavo latvieša vēderam piemērotus, vienkāršus un brīnumgardus franču ēdienus. Turklāt – tie visi ir veģetāri.