Raidījumi


Garšīgi dzīvojam (16.03.2014)

Raidījumā viesojas Rīgas Centrāltirgus galvenais cilvēks – Anatolijs Abramovs. Vīri gatavo pikanto zupu ar jēra gaļu, lēcām un turku zirņiem. Saldajā biezpiena kekss un vēl vistas gaļas sautējums māla podiņā.


Garšīgi dzīvojam (09.03.2014)

Raidījumā viesojas viens normāls, klasisks latviešu čalis, ko dāmas mēdz dēvēt par vīrieša etalonu – Andris Bulis. Jānis ar Andri gatavo dārzeņu biezzupu un maizītes ar tītara gaļu.


Garšīgi dzīvojam (02.03.2014)

Epizode 23. Humora pilnā Baiba Sipeniece-Gavare ir īsta līdakas kotlešu pagatavošanas eksperte. Raidījumā Baiba nodemonstrē kādu īpašu savas ģimenes recepti.


Garšīgi dzīvojam (23.02.2014)

Epizode 22. Raidījumā viesojas burvīgā aktrise Esmeralda Ermale.


Garšīgi dzīvojam (16.02.2014)

Epizode 21. Raidījuma viesis ir pazīstamais mūziķis Dons. Dons ar kulināriju ir uz tu. Par pārsteigumu daudziem – Dons ir profesionāls pavārs.


Garšīgi dzīvojam (09.02.2014)

Epizode 20. Raidījumā ciemojas šovbiznesa zvaigzne Valters Krauze. Vīri gatavos pīles krūtiņu granātābolu mērcē. Ēdienkartē vēl atradīsiet banānu un valriekstu kēksiņus, kā arī šķiņķa un mārrutku salātus.


Garšīgi dzīvojam (02.02.2014)

Pie Jāņa Ozola viesojas atraktīvais pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs. Vīri gatavos lipīgo vistas gaļu ar mango kuskusu, laša zupu un pildītos apelsīnus ar jogurta mērci.


Garšīgi dzīvojam (26.01.2014)

Šodien ēdienkartē – Lazanja Elīnas gaumē, cepeškrāsnī ceptas maizītes ar mozarella sieru, burkānu un biešu biezzupa ar aitas sieru. Šefpavāra lomā – Elīna Šimkus.


Garšīgi dzīvojam (19.01.2014)

Garšīgi dzīvojam šajā rīta kopā ar Jāni Ozolu un Aiju Andrējevu.


Garšīgi dzīvojam (12.01.2014)

Ļaujies kulināram ceļojumam kopā ar Jāni Ozolu un Zani Vaļicku – zupa aicina iejusties Taizemes noskaņās, otrais atgādina Itāliju, bet kūka aizved uz Francijas vidieni.


Garšīgi dzīvojam (05.01.2014)

Uzņēmējs, topošais režisors, veģetārietis Dāvis Auškāps gatavo ļoti veģetārus ēdienus: kuskusu ar dārzeņiem, mango krēmzupu ar garšaugu krēmu un mango kraukšķi.


Garšīgi dzīvojam (29.12.2013)

Raidījumā “Garšīgi dzīvojam” viesojas mūziķis Intars Busulis. Galdā tiek celta cepta karpa ar karamelizētiem ķiplokiem.


Garšīgi dzīvojam (21.12.2013)

Šoreiz raidījumā viesojas apburošā dziedātāja Linda Leen.


Garšīgi dzīvojam (15.12.2013)

“Garšīgi dzīvojam” studijā kā sniegputenis iebrāzies kontratenors Sergejs Jēgers! Un izrādās – arī viņš ir gardēdis! Vistu spārniņi, biezeņzupa un arī saldais no Latvijas skanīgās balss pavārgrāmatas.


Garšīgi dzīvojam (08.12.2013)

“Garšīgi dzīvojam” studijā viesojas mūziķis Roberto Meloni! Raidījumā tiks gatavoti cūkgaļas, citrona un kartupeļu iesmiņi, kā arī greipfrūtu salāti ar Rokforas sieru.


Garšīgi dzīvojam (01.12.2013)

“Garšīgi dzīvojam” studijā viesojas latviešu dziedātāja un pedagoģe Jolanta Gulbe-Paškeviča. Jānis kopā ar Jolantu gatavos vistas fileju, kas pildīta ar spinātiem un granātābola sēkliņām.


Garšīgi dzīvojam (24.11.2013)

“Garšīgi dzīvojam” studijā viesojas improvizators Jānis Skutelis.


Garšīgi dzīvojam (10.11.2013)

“Garšīgi dzīvojam” studijā godā tiek celti Mārtiņi. Vadītājs Jānis Ozols un viņa viesis šefpavārs Māris Jansons dalās savās prasmēs svētku mielasta pagatavošanā.


Garšīgi dzīvojam (03.11.2013)

“Garšīgi dzīvojam” studijā viesojas stiliste un scenogrāfijas studente Agnese Kaupere. Viņa kopā ar vadītāju Jāni Ozolu gatavo vistas, kartupeļu un puravu sacepumu ar bagātīgu garšas buķeti.


Garšīgi dzīvojam (27.10.2013)

Jānis Ozols un viņa viešņa – veselīga dzīvesveida piekritēja, mūziķe un dziedātāja – Māra Upmane – Holšteine gatavo aromātisko burkānu un lēcu zupu, vistas fileju ar bazilika pesto, kas vairo enerģiju un dzīvesprieku, un viegli pagatavojamo Tīnas ābolu kūku.


Garšīgi dzīvojam (20.10.2013)

Pie Jāņa Ozola studijā viesojas rūdītais pavārs Rihards Frīdenbergs – Kalniņš. Abi rosās virtuvē un gatavo ekstra gardo ķirbju zupu, kulinārijas brīnumu „Jēra klusēšana” ar austrumniecisku smaržu, Rihards atklāj savas vecmāmiņas recepti un gatavo debesmannu.


Garšīgi dzīvojam (13.10.2013)

“Garšīgi dzīvojam” studijā viesojas dietoloģe Lolita Neimane.


Garšīgi dzīvojam (06.10.2013)

“Garšīgi dzīvojam” studijā viesojas radio un TV personība ar lielo burtu – Andris Freidenfelds. Viņš kopā ar raidījuma vadītāju Jāni Ozolu gatavo latvieša vēderam piemērotus, vienkāršus un brīnumgardus franču ēdienus. Turklāt – tie visi ir veģetāri.


Garšīgi dzīvojam (29.09.2013)

Pirmajā raidījumā pie mūziķa un kaislīga ēdienu gatavotāja Jāņa Ozola viesojas pazīstamā māksliniece Elita Patmalniece.

Sīkdatņu iestatījumi
Lietojot šo mājas lapu vai noklikšķinot uz "Pieņemt sīkdatnes", jūs piekrītat šī resursa un trešo pušu sīkdatņu glabāšanai jūsu ierīcē. Jums ir iespēja atteikties no sīkdatņu izveidošanas jūsu ierīcē - izmantojot "Sīkdatņu iestatījumos" pogu "Atteikties no sīkdatnēm".
Sīkdatņu politika
Sīkdatņu iestatījumi
Pieņemt sīkdatnes
Lietojot šo mājas lapu vai noklikšķinot uz "Pieņemt sīkdatnes", jūs piekrītat šī resursa un trešo pušu sīkdatņu glabāšanai jūsu ierīcē. Jums ir iespēja atteikties no sīkdatņu izveidošanas jūsu ierīcē - izmantojot "Sīkdatņu iestatījumos" pogu "Atteikties no sīkdatnēm".
Sīkdatņu politika
Sīkdatņu iestatījumi
Apstiprināt sīkdatnes