19 Jan 2015

Tirgotāja padoms kā labāk nogatavot zaļus tomātus

Nav komentāru

Novembra „Centrāltirgus Vēstis” numurā aicinājām dalīties ar vērtīgiem padomiem, ko esat saņēmuši, iepērkoties Rīgas Centrāltirgū. Paldies par atsaucību! Jūsu iesūtītās vēstules vēlreiz apliecina, ka iepirkšanās Centrāltirgū ir īpaša. Šeit ne vien iespējams atrast svaigus un veselīgus produktus visplašākajā piedāvājumā, bet arī aprunāties ar zinošiem tirgotājiem, kas labprāt dalās savās zināšanās.

Alises Tilakas atsūtīto padomu vērts paturēt prātā līdz nākamā gada tomātu ražas laikam:

Negatavus (zaļus) tomātus jāieliek papīra maisiņā kopā ar vienu gatavu ābolu. Maisiņš jāaiztaisa un jāatstāj uz dažām dienām. Tomāti kļūst sarkani, gatavi un garšīgi. Pie viena ābola maisiņā var ielikt 3 tāda paša izmēra tomātus. Izmēģināju, sanāca!

[augšup]

Komentēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Sīkdatņu iestatījumi
Lietojot šo mājas lapu vai noklikšķinot uz "Pieņemt sīkdatnes", jūs piekrītat šī resursa un trešo pušu sīkdatņu glabāšanai jūsu ierīcē. Jums ir iespēja atteikties no sīkdatņu izveidošanas jūsu ierīcē - izmantojot "Sīkdatņu iestatījumos" pogu "Atteikties no sīkdatnēm".
Sīkdatņu politika
Sīkdatņu iestatījumi
Pieņemt sīkdatnes
Lietojot šo mājas lapu vai noklikšķinot uz "Pieņemt sīkdatnes", jūs piekrītat šī resursa un trešo pušu sīkdatņu glabāšanai jūsu ierīcē. Jums ir iespēja atteikties no sīkdatņu izveidošanas jūsu ierīcē - izmantojot "Sīkdatņu iestatījumos" pogu "Atteikties no sīkdatnēm".
Sīkdatņu politika
Sīkdatņu iestatījumi
Apstiprināt sīkdatnes