Ar ko Ozols pārsteigs Māru Upmani-Holšteinu?
Mūziķe Māra Upmane-Holšteina atzīst, ka viņai reizēm patīk ļauties izsmalcinātai ēst gatavošanai. Tomēr, gatavojot kopā ar mūziķi un gardēdi Jāni Ozolu, viņa bija patiesi pārsteigta – nepierastu un gardu maltīti var sagatavot viegli un ātri.
Uz pannas sprakstošās čili pārslas un romiešu ķimenes, kas izplata kārdinošu aromātu, papildina sarunas par mūziku, piedzīvojumiem Centrāltirgū – ēst gatavošana šoreiz ir tik viegla un priekpilna kā reti kad.
Kā ierasts – raidījumā gatavo četrus ēdienus. Raidījuma viešņu Jānis Ozols sagaidīs ar karstu tējas groku, austrumnieciski eleganti smaržojot, tapa aromātiska lēcu burkānu zupa, pamatēdiens – vistas fileja ar bazilika pesto, desertā – Tīnas ābolkūka.
“Es pat necerēju, ka šie ēdieni būs tik ātri pagatavojami un gardi. Jo sevišķi mani pārsteidza lēcu zupa. Noteikti to gatavošu arī mājās,” atzīst Māra Upmane-Holšteina.
Cik viegli patiesībā ir sagatavot Tīnas ābolkūku un vēl daudz interesanta un noderīga, varēs redzēt šosvētdien 27. oktobrī TV3 pulksten 9.25 no rīta vai arī atkārtojumu Rīgas Centrāltirgus interneta mājaslapā. Pēc raidījuma ēdienu receptes būs publicētas internetā – Rīgas Centrāltirgus mājaslapā.
Arī šajā reizē konkurss televīzijas skatītājiem – lielāka iespēja uzvarēt tiem, kas jau laikus būs Centrāltirgus mājaslapā izlasījuši interesantus faktus par tirgu un tā vēsturi. Tie, kas pareizi atbildēs uz raidījumā uzdoto jautājumu, būs iespēja izlozēt balvas no Rīgas Centrāltirgus.