“Astro’n’out” Māra liek dancot ķimenēm
Priecīga un viegla izvērtās mūziķes Māras Upmanes-Holšteinas saimniekošana Rīgas Centrāltirgus sakņu paviljonā iekārtotajā virtuvē kopā ar raidījuma “Garšīgi dzīvojam” vadītāju mūziķi un gardēdi Jāni Ozolu.
Patīkamu smaržu izplatot pa pannu, kaislīgā dejā lēca čili piparu pārslas un romiešu ķimenes, bet pirms ābolkūkas izņemšanas no cepeškrāsns atdzīvojās silikona cimdi, un gluži kā leļļu teātrī abi strīdējās, līdz salaba. Artistiskuma, radošuma un spējas uz līdzenas vietas improvizēt netrūkst ne diriģentam Jānim Ozolam, ne sirsnīga viegluma pilnajai grupas “Astro’n’out” solistei Mārai Upmanei-Holšteinai.
Raidījumā abi gatavoja čtrīs ēdienus, kas bija ne tikai ārkārtīgi viegli pagatavojami, bet arī neparasts jaunums un atklājums Mārai.
Raidījuma viešņu Jānis Ozols sagaidīja ar karstu tējas groku, austrumnieciski eleganti smaržojot, tapa aromātiska lēcu un burkānu zupa, pamatēdienā – vistas fileja ar bazilika pesto, bet desertā – Tīnas ābolkūka.
“Es pat necerēju, ka šie ēdieni būs tik ātri pagatavojami un gardi. Jo sevišķi mani pārsteidza lēcu zupa. Noteikti to gatavošu arī mājās,” atzīst Māra Upmane-Holšteina.
Raidījumu “Garšīgi dzīvojam” skatieties TV3 svētdienās pulksten 9.25 no rīta vai arī atkārtojumu Rīgas Centrāltirgus mājaslapā. Pēc raidījuma ēdienu receptes atrodamas Rīgas Centrāltirgus mājaslapā.
atbilde uz jautājumu cik centrāl tirgu ir tirziecības vietas es saku 96 tirzniecibas virtas.