16 Aug 2016

Atradums Centrāltirgū: “Burka & ledus” čili mērces

Nav komentāru

“Burka un Ledus” produkcija top tepat Rīgā – Rolanda Kreiļa un Loretas Birzules virtuvē Čiekurkalnā, bet receptēs izmantotie čili pipari ir pašu izaudzēti Latvijā, Jelgavas novadā. Klāstā ir gan asā un saldā čili mērce, gan adžika, gan harisas pasta.

Meklējiet Sakņu paviljonā stendā “Pīles māja” (pie izejas uz pilsētas kanāla pusi).

Cena 5,93 Eur

[augšup]

Komentēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Sīkdatņu iestatījumi
Lietojot šo mājas lapu vai noklikšķinot uz "Pieņemt sīkdatnes", jūs piekrītat šī resursa un trešo pušu sīkdatņu glabāšanai jūsu ierīcē. Jums ir iespēja atteikties no sīkdatņu izveidošanas jūsu ierīcē - izmantojot "Sīkdatņu iestatījumos" pogu "Atteikties no sīkdatnēm".
Sīkdatņu politika
Sīkdatņu iestatījumi
Pieņemt sīkdatnes
Lietojot šo mājas lapu vai noklikšķinot uz "Pieņemt sīkdatnes", jūs piekrītat šī resursa un trešo pušu sīkdatņu glabāšanai jūsu ierīcē. Jums ir iespēja atteikties no sīkdatņu izveidošanas jūsu ierīcē - izmantojot "Sīkdatņu iestatījumos" pogu "Atteikties no sīkdatnēm".
Sīkdatņu politika
Sīkdatņu iestatījumi
Apstiprināt sīkdatnes