Bulis maina domas par Centrāltirgu
Aktieris Andris Bulis ne vien pirmo reizi viesojās kulinārijas raidījumā, bet arī pirmo reizi ar tādu patiku izstaigāja Rīgas Centrāltirgus sakņu paviljonu. Raidījuma “Garšīgi dzīvojam” studijā, kas iekārtota Rīgas Centrāltirgus sakņu paviljonā, aktieris ieradās priekā mirdzošām acīm un ar dāvanu raidījuma veidotājiem – nupat pirktiem skābētiem kāpostiem un gurķiem.
“Šodien, nākot uz raidījumu “Garšīgi dzīvojam”, iznāca vairāk pastaigāt pa sakņu paviljonu. Patīkami! Es gāju garām kāpostiem, tie tik kārdinoši smaržoja, un pārdevējas tik atvērtas, ka grūti paiet garām. Man garšo gan marinēti gurķi, gan kāposti. Te var nogaršot visu. Paej garām – un esi gandrīz paēdis,” stāsta Bulis un atzīstas, ka līdz šim neesot bijis biežs viesis Rīgas Centrāltirgū. “Drīzāk es esmu vedis citus uz Centrāltirgu, kāds ir pircies, bet es esmu palīdzējis nopirkto aiznest uz mašīnu.
Šodien gūtā pieredze man lika mainīt domas par iepirkšanos Rīgas Centrāltirgū. Es jau zinu, kur no otras puses tirgum ir ērta piebraukšana,” priecājas aktieris.
Arī par saimniekošanu virtuvē un savām spējām pagatavot gardu maltīti aktierim nācās mainīt domas. Ar milzu rūpību griežot kartupeļus zupai un ar lielu atbildības izjūtu smērējot uz cepšanai paredzētajām maizītēm sviestu, Bulis apliecināja sevi kā centīgu skolnieku kulinārijas zinībās. Mākslinieciski izkārtot divas apceptas zeltainās jūras karūsas jeb doradas cepešpannā uz sagrieztiem sīpoliem un kabačiem jau bija tīrā izprieca arī kulinārijas iesācējam.
Raidījumu Garšīgi dzīvojam skatieties TV3 svētdienās pulksten 9.25 no rīta vai atkārtojumu Rīgas Centrāltirgus mājaslapā. Tūlīt pēc raidījuma ēdienu receptes atradīsiet Rīgas Centrāltirgus mājaslapā.