28 Dec 2013

Busulis Centrāltirgū cep karpu

Nav komentāru

Vienkāršas, elegantas un veselīgas svētku pusdienas šosvētdien TV3 raidījumā “Garšīgi dzīvojam” gatavos raidījuma viesis Intars Busulis kopā ar raidījuma vadītāju Jāni Ozolu.

Intars Busulis atzīstas, ka ikdienā virtuvē saimniekot viņam nesanāk laika, to pārsvarā dara viņa sieva. Taču dažreiz arī viņš ļaujas kulinārijas mākslai, un viņa mīļākie ēdieni ir salāti.

Saimniekojot Jāņa Ozola vadībā, izrādās, ka arī karpu var pagatavot viegli, gardi un eleganti. Jo sevišķi, ja pērkot Centrāltirgū palūdzam iztīrīt. Savukārt kafijas groks ar putukrējuma cepurīti silda, priecē un iedvesmo.

Kā ierasts, raidījumā taps vairāki ēdieni: cepta karpa, lapu salāti ar garnelēm, avokado un ķiršu tomātiņiem, šokolādes kūka un arī dzēriens pieaugušajiem – kafijas groks.

Kā raidījumā gāja Intaram Busulim un kādas laimes viņš kopā ar raidījuma vadītāju Jāni Ozolu izlēja, skatieties rīt, 29. decembrī, TV3 pulksten 9.25 no rīta vai atkārtojumu Rīgas Centrāltirgus mājaslapā. Pēc raidījuma ēdienu receptes katru svētdienu publicētas Rīgas Centrāltirgus mājaslapā, “Garšīgi dzīvojam” recepšu sadaļā.

[augšup]

Komentēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Sīkdatņu iestatījumi
Lietojot šo mājas lapu vai noklikšķinot uz "Pieņemt sīkdatnes", jūs piekrītat šī resursa un trešo pušu sīkdatņu glabāšanai jūsu ierīcē. Jums ir iespēja atteikties no sīkdatņu izveidošanas jūsu ierīcē - izmantojot "Sīkdatņu iestatījumos" pogu "Atteikties no sīkdatnēm".
Sīkdatņu politika
Sīkdatņu iestatījumi
Pieņemt sīkdatnes
Lietojot šo mājas lapu vai noklikšķinot uz "Pieņemt sīkdatnes", jūs piekrītat šī resursa un trešo pušu sīkdatņu glabāšanai jūsu ierīcē. Jums ir iespēja atteikties no sīkdatņu izveidošanas jūsu ierīcē - izmantojot "Sīkdatņu iestatījumos" pogu "Atteikties no sīkdatnēm".
Sīkdatņu politika
Sīkdatņu iestatījumi
Apstiprināt sīkdatnes