Gardēdis Ozols gatavo ar šefpavāru
Ko derīgu gardēdim Jānim Ozolam iemācīs šefpavārs Rihards Frīdenbergs-Kalniņš no restorāna EkoCatering, varēs redzēt svētdien, 20. oktobrī, pulksten 9.25 kulinārijas raidījumā “Garšīgi dzīvojam”.
Šis raidījums būs īpašs ne vien ar fantastiski gardiem ēdieniem, kas vienlaikus ir vienkārši pagatavojami un ar restorāna šefa meistarīgajiem knifiņiem, bet arī ar interesantu filozofiju un enerģiju.
Ēdienus ir vērts pagatavot pašiem un izbaudīt arī to garšas un smaržas burvību. Nenožēlosiet! Ja vēlaties jau svētdien pārsteigt mājiniekus vai viesus, laikus sagādājiet produktus, blociņu pierakstiem un ieslēdziet no rīta televizoru! Gan ķirbju zupa, gan “Jēru klusēšana”, gan salāti un debesmanna abu pavāru sadarbībā izdevās izcili.
Kā pareizi tīrīt un apcept tīģergarneles, kādus knifus profesionāli pavāri izmanto sīpolu mizošanā, kā ēdienam pievienot timiānu un vēl daudz vērtīga varēs uzzināt šosvētdien, 20. oktobrī, TV3 pulksten 9.25 no rīta vai arī atkārtojumu Rīgas Centrāltirgus mājaslapā.
Pēc raidījuma precīzas ēdienu receptes tiks publicēt Rīgas Centrāltirgus mājaslapā.
kopēja platība2h!
Rīgas centrāltirgus apakšzemes pagrabu un noliktavu kopīgā platība ir 2 ha