Jolanta Gulbe-Paškeviča virtuvē improvizēs
“Iespējams, es šim ēdienam būtu pievienojusi riekstus,” atzīstas dziedātāja Jolanta Gulbe-Paškeviča, nogaršojot tikko raidījumā “Garšīgi dzīvojam” kopā ar tā vadītāju Jāni Ozolu pagatavotos tomātus.
Uzreiz redzams, ka Jolanta ir laba saimniece un viņai patīk virtuvē improvizēt. Atklājās, ka viņai patīk gatavot kopā ar savu vīru saksofonistu Denisu Paškeviču. Ikdienā bērniem zupas vairāk gatavo Jolanta, taču viņas vīrs ir meistars uz ekskluzīvākiem pamatēdieniem. Jolantas meistarstiķis ir deserti. Viņai patīk gatavot tiramisu un savu kroņa ēdienu – Pavlovas torti –, tad pie viņas sabrauc draugi un visi našķojas.
Izmēģinājusi raidījumā četrus jaunus ēdienus, atzinusi tos par ļoti gardiem, dziedātāja palūdza raidījuma vadītājam arī receptes, lai jau tās pašas dienas vakarā kaut ko no tā pagatavotu savai ģimenei. Visticamāk, tas būs grēcīgi gardais šokolādes dzēriens ar brendiju un putukrējumu. Tas gan alkohola piedevas dēļ vairāk piemērots pieaugušajiem.
Mazo meitiņu Jasmīnu (2,5) viņa iecerējusi palutināt ar pistāciju un dzērveņu cepumiem. Pagaidām Jasmīnai ir tikai viens iemīļotais saldais ēdiens – saldējums, ko viņa savā bērna valodā iesaukusi par čammu. Iespējams, mazā Jasmīna dos savu oriģinālu vārdu arī cepumiem, pieļauj raidījuma vadītājs Jānis Ozols.
Raidījumu Garšīgi dzīvojam skatieties TV3 svētdienās pulksten 9.25 no rīta vai arī atkārtojumu Rīgas Centrāltirgus mājaslapā. Tur arī publicētas raidījuma ēdienu receptes.
Loti patik raidijums ta vaditajs Ozola k-gs,edienu receptes ir saprotamas,ka ari pagatavojamas,pagatavoju pilditu vistu un saldediena bumbierus vina merce,saldais izdevas burvigi,bet vistas pildijuns ne,mana skatijuma pildijuma btja par daudz baltmaizes,bet ta jau ir mana kluda,uzaicinatie visi ari burvigi.Paldies!