31 Okt 2013

Sirsnīgi nepiespiestas pusdienas ar Agnesi Kauperi

Nav komentāru

Svētdien, 3. novembrī, jau pulksten 9.25 kulinārijas raidījuma “Garšīgi dzīvojam” viešņa – stiliste, Mākslas akadēmijas studente un trīs dēlu māmiņa Agnese Kaupere – gardēža Jāņa Ozola Centrāltirgus virtuvē ienesīs gan karalisku mieru, eleganci, gan reizē sirsnīgu vieglumu.

Pirms izvēlēties raidījumā gatavojamās receptes, raidījuma vadītājs Jānis Ozols interesējas arī par savu viesu ēšanas paradumiem. Agnese viņam ir atklājusi, ka ēd gandrīz visu, izņemot asu un ļoti saldu ēdienu. Tad nu šajā raidījumā taps četri viegli pagatavojami, maigi un gardi ēdieni.

Raidījuma skatītāji varēs atklāt noslēpumus, kas arī bez efektīvām garšvielām vistas, kartupeļu un puravu sacepumu padara tik īpaši gardu, kā gurķu salātus pagatavot neparastus, kā restorānā, un kā pagatavot fantastisku banānu un karameļu kūku un cik gardi to papildinās kokteilis “Karstā dzērvenīte”.

Skatieties raidījumu “Garšīgi dzīvojam!” ar Agnesi Kauperi, svētdien, 3.novembrī, plkst. 9.25 TV3, vai Rīgas Centrāltirgus mājaslapā.

[augšup]

Komentēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Sīkdatņu iestatījumi
Lietojot šo mājas lapu vai noklikšķinot uz "Pieņemt sīkdatnes", jūs piekrītat šī resursa un trešo pušu sīkdatņu glabāšanai jūsu ierīcē. Jums ir iespēja atteikties no sīkdatņu izveidošanas jūsu ierīcē - izmantojot "Sīkdatņu iestatījumos" pogu "Atteikties no sīkdatnēm".
Sīkdatņu politika
Sīkdatņu iestatījumi
Pieņemt sīkdatnes
Lietojot šo mājas lapu vai noklikšķinot uz "Pieņemt sīkdatnes", jūs piekrītat šī resursa un trešo pušu sīkdatņu glabāšanai jūsu ierīcē. Jums ir iespēja atteikties no sīkdatņu izveidošanas jūsu ierīcē - izmantojot "Sīkdatņu iestatījumos" pogu "Atteikties no sīkdatnēm".
Sīkdatņu politika
Sīkdatņu iestatījumi
Apstiprināt sīkdatnes