Sirsnīgi nepiespiestas pusdienas ar Agnesi Kauperi
Svētdien, 3. novembrī, jau pulksten 9.25 kulinārijas raidījuma “Garšīgi dzīvojam” viešņa – stiliste, Mākslas akadēmijas studente un trīs dēlu māmiņa Agnese Kaupere – gardēža Jāņa Ozola Centrāltirgus virtuvē ienesīs gan karalisku mieru, eleganci, gan reizē sirsnīgu vieglumu.
Pirms izvēlēties raidījumā gatavojamās receptes, raidījuma vadītājs Jānis Ozols interesējas arī par savu viesu ēšanas paradumiem. Agnese viņam ir atklājusi, ka ēd gandrīz visu, izņemot asu un ļoti saldu ēdienu. Tad nu šajā raidījumā taps četri viegli pagatavojami, maigi un gardi ēdieni.
Raidījuma skatītāji varēs atklāt noslēpumus, kas arī bez efektīvām garšvielām vistas, kartupeļu un puravu sacepumu padara tik īpaši gardu, kā gurķu salātus pagatavot neparastus, kā restorānā, un kā pagatavot fantastisku banānu un karameļu kūku un cik gardi to papildinās kokteilis “Karstā dzērvenīte”.
Skatieties raidījumu “Garšīgi dzīvojam!” ar Agnesi Kauperi, svētdien, 3.novembrī, plkst. 9.25 TV3, vai Rīgas Centrāltirgus mājaslapā.