Šīs nedēļas “Garšīgi dzīvojam” Centrāltirgus vadītājs rādīs tirgus pagrabus
Slavenie, noslēpumiem un leģendām apvītie Rīgas Centrāltirgus pagrabi kļūst par ērtu pārvietošanās ceļu, kad raidījuma “Garšīgi dzīvojam” vadītājs Jānis Ozols dodas iepirkties kopā ar raidījuma viesi – akciju sabiedrības “Rīgas Centrāltirgus” valdes priekšsēdētāju Anatoliju Abramovu.
Durvis ar uzrakstu “Dienesta ieeja”, 27 pakāpieni uz leju, un raidījuma veidotāji nokļuvuši leģendārajos pagrabos. Izrādās, zem paviljoniem platības ziņā ir otrs tirgus – saldētavas un noliktavas. Pa centrālo pazemes gaiteni itin ātri var nokļūt no sakņu paviljona gaļas paviljonā.
Kad visi nepieciešamie produkti sapirkti, Ozols ar Abramovu var atgriezties, lai, gatavojot trīs vienkāršus un gardus ēdienus, runātos par dzīvi un atklātu vēl daudz interesanta un pat pārsteidzoša par Rīgas Centrāltirgu.
Šo svētdien Anatolijs Abramovs kopā ar Jāni Ozolu gatavos trīs ēdienus: pikanto zupu ar jēra gaļu, lēcām un turku zirņiem, vistas gaļas sautējumu podiņā un biezpiena un ķirbju sacepumu, kam šoreiz izmantos tepat Rīgas Centrāltirgus sakņu paviljonā iegādātu no Madonas novada nākušu smiltsērkšķu un ķirbju biezeni.
Ko un kā gatavoja Jānis Ozols kopā ar Anatoliju Abramovu un kādus noslēpumus viņš atklāja, uzzināsiet šo svētdien, 16. martā, TV3 pulksten 9.25 no rīta vai atkārtojumu Rīgas Centrāltirgus mājaslapā. Pēc raidījuma ēdienu receptes katru svētdienu publicētas Rīgas Centrāltirgus mājaslapā, “Garšīgi dzīvojam” recepšu sadaļā.
atbilde ir 24 cilvēki
pareizā atbilde ir 24