Šonedēļ “Garšīgi dzīvojam” gatavosim kopā ar Aleksandru Samoilovu
Pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs uz raidījumu “Garšīgi dzīvojam” uzaicināts atvaļinājuma beigās un izbauda iespēju panašķoties.
Lai gūtu augstus sasniegumus sportā, ir ne tikai rūpīgi jātrenējas, bet jāievēro arī sporta ārsta ieteikts ēšanas režīms. Treniņu periodā Samoilovam ir aizliegts ēst saldumus, tāpēc jo īpaši gardi viņam šķiet kopā ar raidījuma “Garšīgi dzīvojam” vadītāju Jāni Ozolu pagatavotie pildītie apelsīni.
Raidījumā Rīgas Centrāltirgus sakņu paviljonā iekārtotajā studijā Samoilovs kopā ar Ozolu gatavo trīs gardus un veselīgus ēdienus – laša zupu, lipīgo vistas gaļu ar mango kuskusu un pildītos apelsīnus ar jogurta mērci.
Ko Aleksandrs Samoilovs atklās par savu ēdienkarti un našķiem, dzīvojot un trenējoties Ēģiptē, ko pludmales volejbolists sava atvaļinājuma laikā studē un kāpēc starp pludmales volejbolistiem ir daudz veģetāriešu, uzziniet šo svētdien, 2. februārī, TV3 pulksten 9.25 no rīta vai atkārtojumu Rīgas Centrāltirgus mājaslapā. Pēc raidījuma ēdienu receptes katru svētdienu publicētas Rīgas Centrāltirgus mājaslapā, “Garšīgi dzīvojam” recepšu sadaļā.
Atbilde uz konkursu : uz emblemas ir 5 -s angaru ekas.(krasainas)