Šonedēļ ” Garšīgi dzīvojam” patriotiskas svētku pusdienas ar Bergmani
Dienu pirms valsts svētkiem, šo svētdien, 17. novembrī, jau pulksten 9.25 jāskatās kulinārijas raidījums “Garšīgi dzīvojam”. Šajā raidījumā pie gardēža Jāņa Ozola viesosies spēkavīrs un dižkareivis Raimonds Bergmanis.
Šajā raidījumā netrūks svētku atribūtikas un simbolu: stikla traukā no dzērvenēm izveidots Latvijas karogs un pat zupu paredzēts gatavot ne vien gardu, bet arī karoga krāsās.
“Būtu labi, ja patriotisms saglabātos visu gadu, ne tikai vienu nedēļu vai vienu mēnesi gadā. Mums ir ar ko lepoties!” ar dziļu pārliecību saka raidījuma viesis Raimonds Bergmanis.
“18. novembrī ejam skatīties militāro parādi,” savas ģimenes svētku tradīcijas atklāj Bergmanis. Pēc tam – svētku pusdienas.
Šajā reizē kopā ar raidījuma vadītāju Jāni Ozolu Raimonds Bergmanis gatavos biešu zupu ar siera čipsiem, pildītu cūkgaļas fileju ar salātiem, rudzu maizes šarloti ar āboliem un irbeņu morsu.
Tiekamies Latvijas dzimšanas dienas svētku pusdienu gatavošanā šo svētdien, 17. novembrī, TV3 pulksten 9.25 no rīta vai skatieties raidījuma atkārtojumu Rīgas Centrāltirgus mājaslapā. Pēc raidījuma ēdienu receptes katru svētdienu publicētas Rīgas Centrāltirgus mājaslapā, “Garšīgi dzīvojam” recepšu sadaļā.