Šonedēļ raidījumā “Garsīgi dzīvojam” viesosies Valters Krauze
“Es Rīgā esmu dzīvojis trīs dzīvokļos, un pirmā telpa, ko ievācoties izremontēju, vienmēr bijusi virtuve, jo man ļoti patīk gatavot,” atzīstas raidījuma “Garšīgi dzīvojam” viesis, populārais TV raidījumu un šovu vadītājs Valters Krauze. Šajā raidījumā viņam ir iespēja iemācīties receptes no raidījuma vadītāja, gardēža un mūziķa Jāņa Ozola.
“Restorāns mājās” – tā saucas ne tikai diriģenta Jāņa Ozola izveidotais kulinārijas blogs, bet droši tā varētu saukt arī raidījumu “Garšīgi dzīvojam” un jo īpaši šo. Pīles krūtiņa granātābolu mērcē ir viegli pagatavojams, izssmalcināts un garšīgs ēdiens. Ēdiena sastāvdaļas gan nav lētas, bet, gaidot Valentīndienu, ir vērts savus mīļotos iepriecināt ar kaut ko neikdienišķāku. Vēl šajā raidījumā abi gardēži gatavos šķiņķa un mārrutku salātus, kā arī apbrīnojami gardus banānu un valriekstu kēksiņus.
Kuru īpašo, receptēs neminēto ēdienu sastāvdaļu uz galda nolika Valters Krauze un kāpēc tā tik ļoti nepieciešama pie ēdieniem, ar kuriem vēlaties iepriecināt savus mīļos vai nu Valentīndienā, vai vienkārši tāpat, uzzināsiet šo svētdien, 9. februārī, TV3 pulksten 9.25 no rīta vai atkārtojumu Rīgas Centrāltirgus mājaslapā. Pēc raidījuma ēdienu receptes katru svētdienu publicētas Rīgas Centrāltirgus mājaslapā, “Garšīgi dzīvojam” recepšu sadaļā.